Bouwkundig advies

Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt zeker voor eventuele gebreken aan uw nieuwe woning waar u achteraf pas achter komt. Dit soort teleurstellingen voorkomt u door, voordat u tot aankoop overgaat, een bouwkundige advies in te winnen. Een bouwkundig advies voorkomt namelijk mogelijk (financiële) tegenvallers en een hoop ellende.

 

Roland Jansen Makelaars helpt u met een bouwkundig advies. Indien gewenst, zorgen wij ervoor dat een ervaren bouwtechnische adviseur de betreffende woning inspecteert en de (eventuele) gebreken vastlegt in een bouwtechnische rapport. Het bouwtechnische rapport informeert u over de technische-en onderhoudsstaat inclusief een globale kostenraming met de direct noodzakelijke kosten of kosten die te verwachten zijn. Met een bouwtechnische keuring zijn vaak grote problemen te voorkomen. Met behulp van deze bouwtechnische keuring komen eventuele gebreken boven.

Ook kunnen gewenste verbouwingen beter worden beoordeeld.

Wilt u meer informatie over een bouwkundig advies of een bouwkundig advies aanvragen? Vult u dan onderstaand formulier in. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.