Een huis kopen in Gilze-Rijen en directe omgeving, met Roland Jansen Makelaars

Een woning kopen is geen kleinigheid. Het is iets wat u waarschijnlijk een paar keer in uw leven doet en waar veel geld mee gemoeid is. Bovendien staat u tegenover een professionele specialist, namelijk de verkopende makelaar, die slechts de belangen van de verkopen behartigt. Het is dan ook van groot belang dat ook u als koper goed beslagen te ijs komt en u laat adviseren door een professional. Er zijn namelijk allerlei juridische en bouwkundige zaken waar u mee te maken krijgt bij het kopen van een huis.

 

Een aankopend makelaar weet wat er voor welk geld te koop is, hoelang de woning al te koop staat en wat de huidige eigenaar ervoor betaald heeft. Een kritische blik naar de fysieke staat van de woning voorkomt dat u op termijn voor vervelende en dure verrassingen komt te staan. Ook het onderhandelen kunt u beter uit handen geven aan iemand die niet emotioneel maar rationeel naar de woning kijkt. Dit kan u vele duizenden euro's besparen!

 

Wilt u zich inschrijven als zoeker en uw woonwensen bespreken? Wilt u meer informatie over het kopen van een woning met bemiddeling van Roland Jansen Makelaars? Vul dan onderstaand formulier in, of bel ons via 0161- 22 46 18 of stuur een mail naar: info@rolandjansenmakelaars.nl

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.