Uw woning verkopen via stille verkoop

Wilt u uw woning verkopen, maar hangt u dit liever niet aan de grote klok? Dan is verkopen via 'stille verkoop' een goede keuze. Er zijn verschillende reden denkbaar om uw woning via stille verkoop te verkopen. Bijvoorbeeld omdat u uw woning omwille van privacy- of veiligheidsredenen niet aan het grote publiek wilt tonen, of omdat u niet wilt dat iedereen weet dat uw woning te koop staat. Of misschien wenst u meer verkooptijd of heeft u zelfs al een geïnteresseerde potentiële koper gevonden.

 

Bij 'stille verkoop'  zal er geen bord 'te koop' in uw tuin geplaatst worden en zal de woning niet op onze website of Funda geplaatst worden. Wel zullen wij binnen ons zoekersbestand die potentiële kopers benaderen waarvan wij weten dat zij op zoek zijn naar dit specifieke type woning.

Stille verkoop via Roland Jansen Makelaars

Ook wij bieden de mogelijkheid om woningen te verkopen via stille verkoop. Wilt u meer informatie hierover of uw woning aanmelden voor stille verkoop? Neem dan contact met ons via 0161 - 22 46 18 of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan.

Ons actueel woningaanbod

Wilt u op de hoogte blijven van ons woningaanbod inclusief de woningen in 'stille verkoop' ? Schrijf u dan in via onderstaand formulier. Via e-mail houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in ons woningaanbod.  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.