EEN HUIS VERKOPEN IN GILZE-RIJEN OF DIRECTE OMGEVING

Van A tot Z.

Wij realiseren ons dat het verkopen van een woning geen standaardverhaal is: iedere woning heeft zijn eigen aanpak nodig. De meeste mensen hebben niet dagelijks te maken met de verkoop van een woning. Roland Jansen Makelaars wel. Na uw verkoopopdracht begeleiden wij u bij het aanbieden en verkopen van uw huis. Door onze kennis en ervaring kunnen we samen met u een doeltreffende verkoopstrategie uitstippelen. Of het nu gaat om stille verkoop, een spoedige afwikkeling of alles wat daartussen zit, Roland Jansen Makelaars heeft de mensen en middelen in huis om uw verkoopopdracht tot een succesvol einde te brengen. 


De Strategie.

De verkoopstrategie is voor een deel afhankelijk van uw verdere plannen. Heeft u een ander huis gekocht? Of heeft u juist de tijd? Alle aspecten die bij het verkopen van het huis van belang zijn, nemen we mee bij het bepalen van het verkoopplan. Als specialist in onroerende zaken kunnen we een reële vraagprijs vaststellen. Een belangrijk punt, waarbij we niet alleen het huis grondig beoordelen. Een greep uit de zaken die we voor u onderzoeken: de aard, stand en ligging van de woning, recente verkopen in de omgeving, de vraag- en aanbodsituatie, juridische zaken zoals het bestemmingsplan en de kadastrale gegevens,  enz.


En dan aan de slag .......

De presentatie van uw woning start met een officiële opname voor de uitgebreide brochure; foto's, video, panoramafoto's, hoogtefoto's en plattegronden. We gebruiken verschillende middelen bij het vinden van potentiële kopers. Denk bijvoorbeeld aan ons uitgebreide zoekersbestand, het informeren van collega’s, een raampresentatie, advertenties op Facebook, een tuinbord, enz.

 


Bezichtigingen.

Wij zorgen ervoor dat de bezichtigingen goed gecoördineerd worden. Ook begeleiden we de potentiële kopers persoonlijk tijdens de rondleidingen in uw huis. Doordat we in de ogen van de kopende partij vaak als objectief worden gezien, verloopt de communicatie makkelijker. Iedere bezichtiging wordt terug gekoppeld naar onze klanten, zodat ze voortdurend op de hoogte zijn. In overleg met u bepalen we steeds de te nemen stappen.


De afwikkeling.

De onderhandelingen en het hele biedproces wordt samen met de klant doorlopen. Als de koop gesloten is, begeleiden we de verdere afwikkeling voor u. We zorgen ervoor dat alle belangrijke afspraken, zowel over onroerende als roerende zaken, zwart op wit staan en u juridisch duidelijkheid heeft.

 


Tenslotte.

Dat er bij het verkopen van een huis meer komt kijken dan alleen een bord ‘te koop’ in de tuin zal u duidelijk zijn. Roland Jansen Makelaars neemt u graag het werk uit handen. Wilt u meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars.

 

Wil je meer informatie over het verkopen van een woning via Roland Jansen Makelaars? Vul dan onderstaand formulier in, of bel ons via 0161- 22 46 18 of stuur een mail naar: info@rolandjansenmakelaars.nl


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.