Over ons

"Wij houden van korte lijnen en persoonlijk contact"

Roland Jansen makelaars

Roland Jansen Makelaars denkt met u mee, dat is prettig voor u én voor uw potentiële kopers. Wij zijn een kantoor, waar persoonlijke aandacht en service na wordt gestreefd met als doel een tevreden verkoper en koper. We zijn zowel enthousiast als zakelijk. We zetten een reële, haalbare, eerlijke prijs weg en adviseren uw gedurende het hele proces. 

 

   

Zakelijk - betrouwbaar - dynamisch

Een no-nonsense en enthousiaste organisatie

Objectief en reëel advies 

Zeer servicegericht

Aangesloten bij de VBO

 


Ellen Aarts

"Als makelaar/taxateur en verkoopstyliste houd ik me vooral bezig met de verkoop en aankoop van woningen. Ik zorg ervoor dat uw woning zo goed mogelijk op de woningmarkt wordt weg gezet. Een goede fotopresentatie moet direct de aandacht trekken naar uw woning, want een eerste indruk is erg belangrijk. Mensen moeten geprikkeld en nieuwsgierig worden. Ik kom dan ook graag bij u langs om samen tot een optimale verkooppresentatie te komen en geef u tips & trucs op het gebied van woningstyling en inrichting. Tijdens bezichtigingen voor zowel aankoop als verkoop, denk ik mee met de kijkers. Enthousiaste kijkers en daadwerkelijk tot aan- en verkoop over gaan is waar we voor gaan".

 


Wil je meer informatie over het verkopen van een woning via Roland Jansen Makelaars? Vul dan onderstaand formulier in, of bel ons via 0161- 22 46 18 of stuur een mail naar: info@rolandjansenmakelaars.nl

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.